Veilig en milieubewust werken: SHEcare

SHEcare is een adviesbureau op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Wij creëren en bewaken voor u de randvoorwaarden om verantwoord te kunnen werken en produceren. Dat betekent dat een consultant u helpt een optimale omgeving te creëren voor uw medewerkers én de natuur om u heen. U weet dan zeker dat u milieubewust handelt waarbij veiligheid voor mens en natuur voorop staat.

Omdat ieder bedrijf en iedere situatie anders is, leveren we uitsluitend maatwerk. We treden op als externe milieucoördinator, veiligheidscoördinator TMB of preventieadviseur. Dit doen we voor bedrijven in de oppervlakte behandelende industrie, maar ook in vele andere sectoren zoals de (non) ferro, chemie, zorg en agrarische sector. SHEcare levert niet alleen een hoogstaand advies maar staat ook voor service en een tijdige levering.

Peter Snijkers is initiatiefnemer van SHEcare en treedt op als uw veiligheidscoördinator TMB, preventieadviseur of (externe) milieucoördinator. Hij studeerde voor industrieel ingenieur scheikunde met aanvullende opleidingen tot milieucoördinator A en preventieadviseur niveau 1. Hij breidde zijn kennis van het vak verder uit in zijn functie als veiligheidscoördinator en milieucoördinator bij diverse bedrijven. In de loop der jaren vulde hij zijn theoretische kennis aan met praktijkervaring op het gebied van veiligheidswetgeving en milieuwetgeving, vergunningsproblematiek en communicatie.

Maak een afspraak voor meer informatie.

Onze diensten